--- Kanalen - et spell om Støa kanal 2020 er AVLYST ---

Kjære alle publikummere, aktører, frivillige, venner og bidragsytere av Kanalen.

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse sommerens utgave av Kanalen - et spell om Støa kanal, som var planlagt å spille 6.-9. august 2020 på Støa, øst i Trysil.

Med de nye restriksjonene rundt koronaviruset er det ikke mulig å få til et spel på vanlig vis i år. Arbeidet var godt i gang og aktørene ivrige etter å starte øvinger. Vi er virkelig lei oss for at vi ikke får vist dere alt det nye spennende og fine arbeidet vi har planlagt for sommerens Kanal, men vi kommer sterkere tilbake!
Det er ennå ikke tatt en avgjørelse ang. fremdriften til Kanalen, men styret i Kulturstiftelsen Støa Kanal vurderer ulike alternativ for når vi igjen kan få høre fra "Kanalfølket".

Kanalen er i aller høyeste grad folkefinansiert gjennom billettinntekter og gode samarbeidspartnere og sponsorer. Alle de bekreftede bidragsyterne har allerede varslet at de vil støtte Kanalen 2020 på tross av en avlysing, noe vi er utrolig takknemlig for.

Alle som har kjøpt billetter online vil få pengene refundert, dere vil få beskjed i løpet av den neste uken. Se også mer info her: https://ebillett.no/corona
Har du kjøpt billett direkte på Servicetorget må de kontaktes på tlf: 62457700 eller e-post: servicetorg@trysil.kommune.no (Rådhuset er ikke åpnet for fysisk besøk).

Vi ber dere alle om å ta vare på hverandre og tenke litt ekstra på de som er alene i disse tider, og så håper vi å sees i mer normale omstendigheter om ikke altfor lenge. 

 

Hilde Drevsjømoen, produsent Kanalen 2020
4/5-2020